Autorski

Autorstvo – personalizovani dizajn – unique

Ne postavljaj sebe u senku imitacija, klonova, kopiranja. Oduzimate sebi moć.

Oni koji smeju da ponesu deo sebe, da prikažu svoj stav, želju, hrabrost I individualnost – postaju nosioci vidljive promene – promene svog bića, svog tela, proširenje onoga što nam je biologija dala.

Oni koji smeju da dišu punim plućima, slobodno da izgovore, da stanu na crtu, da smelo pogledaju, odupru se konvencijama, pokažu I svoju hrabrost I svoju slabost, prikažu snagu I lepotu bića….oni imaju moć života.

Vaš dizajn bi trebalo da bude Vaš lični izraz, neponovljiv, poseban… izazov upucen sebi I drugima… jedinstven govor, lični simbol, poriv koji mora biti zadovoljen. Tek tada dizajn koji oslikava Vas, postaje izuzetno moćan . Tu moć Vi nosite sa sobom…

Proces razvijanja personalnog dizajna za Vaš tattoo ili druge želje I potrebe, predstavlja uvek novi izazov I zaovoljstvo posebnog angažovanja  kroz interakciju Vas I naših umetnika.

Kako nastaje personalizovani dizajn!?

Odgovor je ustvari jednostavan – individualni dizajn Vi već nosite negde duboko u sebi. U vašem mentalnom sklopu on je zabeležen, ucrtan je poput mističnog simbola. U Vama su u ovom trenutku zabeleženi odgovori na pitanja koja se tiču  Vaše ličnosti, Vašeg života, I oni su neophodni da bi personalizovan dizajn ušao u process I krenuo putem formiranja do konačnog. U ovom momentu konačnog, a ipak spremnog  da se razvija dalje… ako zatreba nova magija Ili dah života.

Ono sto je vrhunska umešnost I sam dar iskusnog umetnika jeste da kroz proces upoznavanja, od Vas dobije najbitnije odgovore: koji je “zapis” već mentalno ubelezen u vama; kako vaš “zapis” pokreće, i za kog simbola ste spremni da stojite, koji su vasi ideali, I za sta zelite da se borite, kuda Vas taj simbol vodi, I koliko ste I Vi sami spremni da za nekoga postajete idol , svojevrsni simbol.

Faze:

  • kontaktirajte nas I zakazaćemo Vam prvi intervju
  • proces upoznavanja
  • proces inkubacije ideja, motiva, simbola
  • proces kreiranja skica personalizovanih motiva
  • opciono-realizacija motiva na slikarskom platnu, grafici, akvarelu I dr.
  • proces razrade I uskladjivanja sa preostalim parametrima
  • proces konačnog sjedinjenja tj propoznavanja sa dizajnom – premeravanje
  • realizacija dizajna kroz: 1.izradu dizajna – tattoo kod nas 2. Izradu dizajna – tattoo u nekom drugom studiju I 3. Izradu dizajna na dogovorenom materijalu u dogovorenoj tehnici ili digitalno.