Scarcover

ESTETSKE KOREKCIJE TELA TETOVIRANJEM

Društvo je već uveliko odbacilo predrasude o tetoviranju i pirsingu i konačno je body-art pronašao svoje mesto u savremenom društvu, kao poseban vid ukrašavanja / modifikacije tela. Želimo da Vam ukažemo i na jedan veoma specifičan segment body-art-a, koji je manje poznat široj populaciji. Ako o tetoviranju i body piercingu do sada niste razmišljali na ovaj način, mi smo tu da Vam iz svoje prakse ukažemo na mnogo toga što je već učinjeno, mnogobrojne rešene probleme i sve mogućnosti koje pruža KOREKTIVNI BODY-ART u rešavanju estetskih, ali i duševnih problema, povezanih sa traumama ozleda tela. Saznaćete kako neprijatne ozlede tela možete učiniti manje vidljivim, a duševne traume manjim ili ih se čak trajno rešiti.

Korektivno tetoviranje

Korektivna tetovaža predstavlja efektan način sakrivanja i prekrivanja ožiljaka, keloidnih ožiljaka, starih opekotina, vitil iga, starijih strija, korigovanja oblika bradavica na grudima nakon amputacije dojke i ugradnje proteze (tetoviranjem izgleda bradavice), tetoviranje nestalih obrva i dr. U eri sve dostupnije plastične hirurgije česti su slučajevi prikrivanja ožiljaka od estetskih i drugih operacija. Takođe, uspešno se prekrivaju i „potezi“ autodestrukcije iz mladosti, razna sečenja čak i pokušaji suicida sa vidnim ožiljcima, zatim ožiljci od carskog reza, od otklanja – nja mladeža, nesretnih slučajeva itd. Korektivno tetoviranje Vam pruža mogućnost uklanjanja tragova bolnih uspomena sa kože i brisanja onih trenutaka koje biste najradije zaboravili.

U ovu humanu kategoriju ulaze i prekrivanja neuspešnih tattoo radova zbog kojih ljudi koji ih nose imaju nekad i ozbiljne komplekse – kriju se i stide svog tela.

Ubrzan rast, mršavljenje ili naglo gojenje dovodi do pojave strija, koje se takođe mogu uspešno prekrivati tetoviranjem.

Posebnost rešavanja svih pomenutih problema primenom korektivnog body art-a prestavlja činjenica da deo tela koji je doživljavan kao „oštećen”, „manje vredan”, „unakažen”, dobija sasvim novi smisao i novu vrednost za vas i vašu okolinu! Kroz zajedničko rešenje problema vi birate kako da taj deo tela prome – nite, vi birate svoj stil, motiv, kolorit i u saradnji sa nama gradite i dizajnirate „novo tkivo” koje vas oslobađa, pokreće vaš duh, daje vam novu energiju, vraća osmeh – ulepšava vas i čini srećnijim. Tamo gde vam je „oštećenje” bilo nametnuto, sad se nalazi prostor za vašu individualnost, slobodu, kreativnost i jednu zaista bitnu i posebnu pobedu!

Zakažite razgovor, iznesite nam svoj problem i mi ćemo sa zadovoljstvom pristupiti zajedničkom osmišljavanju rešenja koje je najbolje za Vas.

Bogato iskustvo u radu sa korektivnim body art-om učinilo je da se sa posebnom pažnjom posvetimo ovim problemima. Zadovoljstvo rešeavanja svakog specifičnog problema donosi i nama i Vama jedno posebno iskustvo, a za nas predstavlja i uvek novi izazov koji je teško porediti sa prethodnima.

pulvinar dapibus leo.